Arnold Rue Community Center

Project Overview

Funded by a local city bond, the Arnold Rue Community Center was the first new community center built in over 20 years.  In order to engage the public, LDA held a series of programming and design charrettes with community members and city staff. 

The result is a new, 21,000 SF community center building which includes areas for dance, sports, meetings, seasonal day camps, senior programs, after-school care, drop-in family programs, classrooms, basketball courts, a weight room and common areas for events.  There is also a Stockton Police substation located at the venue, offering both services and security to those in the neighborhood. 

Project Highlights

  • Client: City of Stockton

  • Location: Stockton, California

  • 21,000 sf

  • AIA, Sierra Valley: Honor Award for Excellence in Design

  • City of Stockton, Planning Commission: Award of Excellence