A.G. Spanos Stadium & Press Box

Project Overview

The 450 SF press box replacement at Lincoln High School’s A.G. Spanos Stadium presented quite a design challenge.  The previous press box sat elevated above a 10-foot wide berm which also served as the main entrance pathway to the stadium.  A large stadium light pole also runs directly through the press box location.  Access compliance was paramount because this is a school and joint-use community facility. LDA’s creative design includes a cantilevered structure that wraps around the light pole, has fully operable windows allowing occupants to better experience the open-air sight and sounds of the game yet provides shelter from inclement weather.  The press box glazing is also canted 10 degrees for improved visibility and glare reduction and includes a state-of-the-art public address system.  The LDA design has become an iconic symbol of both Lincoln High and the district at large.

Project Highlights

  • Client: Lincoln Unified School District
  • Location: Stockton, California
  • 450 sf 
  • AIA, Sierra Valley: Honor Award for Excellence in Design
  • Concrete Reinforcing Steel Institute: Honor Award