BAC – Concord

Project overview

This 2,795 sf tenant improvement for a local bank posed a common problem for commercial improvements.  How can the client create its own identity in a non-descript retail space knowing that no exterior improvements will take place?  The architect’s solution in this case, was to create a visually striking interior space that becomes its own.

The main feature is a custom designed and built ceiling system that helps define the public spaces and creates an individual identity even within the clients own branch system. The balance of interior finishes from carpeting to tile, play off the textures of the ceiling treatments & reinforce the design elements.

Project Highlights

  • AIA Sierra Valley: Design Citation Award
  • Client: BAC Community Banks
  • Location: Concord, California
  • 2,795 Square Feet